fictie

UITHALERS (misdaadroman)

Als privédetective Lynn Vetter de opdracht krijgt de onschuld van een voor moord veroordeelde vrouw te bewijzen, is ze blij dat ze eindelijk haar tanden kan zetten in een interessante zaak. Al snel raakt ze verstrikt in een wereld van uithalers en drugstransporten. Ze krijgt te maken met ontvoering en wilde achtervolgingen. Is het blazoen van haar opdrachtgever wel brandschoon en waarom komt die knappe rechercheur op haar pad? (Uitgeverij Ellessy-crime)

KERSTROMANCE (feelgoodroman)

‘Een ontroerende feelgood vol romantiek, verwarring en humor.’
Met de nodige tegenzin reist succesauteur Brittany af naar het idyllische stadje waar ze een groot deel van haar jeugd doorbracht. Daar blijkt dat ze het hotel van haar oom Gus erft. Onderdeel van de erfenis is de bizarre opdracht om rond de kerst als een soort Doctor Love liefdes te laten opbloeien tussen hotelgasten die elkaar niet kennen. Misschien dat een stoere bosarbeider en een knappe notaris voor inspiratie kunnen zorgen, want haar eigen relatie loopt op de klippen. Op de zolder van het hotel doet ze een schokkende ontdekking over haar familie. (Uitgeverij Ellessy)

OVER LIJKEN (misdaadroman)

Als rechercheur Lynn Vetter haar huwelijk opbreekt en overplaatsing aanvraagt, komt ze terecht in een middelgrote stad. Voor ze goed en wel de kans krijgt haar collega’s te leren kennen, wordt het rechercheteam geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. De slachtoffers delen dat ze allen een duister verleden hebben. Is hier een seriemoordenaar actief? Wat is diens motief? Kan er een nieuwe moord worden verwacht? Volop werk aan de winkel voor Lynn. Dan verschijnt een nieuwe liefde in haar leven, maar opeens lijken de moorden te linken aan deze man …
(Uitgeverij Ellessy-crime)